Coop och efterrättsbak

Så här ser det ut när vi går till Coop tillsammans. Det känns helt otroligt att jag har en så stor son som kan gå till affären själv. Det var ju bara alldeles nyss han låg på sin blåa lekfilt och jollrade på golvet!

Vi har ätit middag och jag har hållit mig från att äta av Js godis och chips. Duktiga jag. Han äter ju egentligen LCHF men idag ville han ta en paus och äta gottgott. Jag sparar mig till imorgon då jag ska äta snaskig efterrätt istället.

Det var så länge sedan jag bakade nu så jag tog tillfället i akt att äntligen få göra det då vi är bjudna på middag imorgon. Det blir något nytt som jag aldrig har gjort förut och jag hoppas att jag lyckas för då blir det nog sjukt gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *