Dag 06 – Om det här vore min sista dag

Snacka om deprimerande inlägg. Inte speciellt inspirerande att skriva om kan jag meddela. Jag kan väl säga så här att om det här var min sista dag, och jag visste om att det var min sista, skulle jag väl få någon typ av panik och hyperventilera tills jag tog tag i mig själv och ringde mina föräldrar för att gråtandes berätta de dåliga nyheterna. Sen skulle jag placera mig i Js famn och typ bara gråta mig snorig och rödmosig tills jag dog.

Jag kan garantera er att jag inte skulle göra alla de där sakerna man vill göra innan man dör. Dels skulle jag inte hinna åka till Australien (det första resmålen jag kunde komma på…), dels skulle jag inte ha någon lust. Livsgnistan skulle ju vara släckt i samma sekund som jag fick veta att det här var min sista dag.

Fy fan vilket sjukt inlägg. Varför väljer man en sådan rubrik egentligen? Usch. Vi glömmer det här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *