Dag 08 – Favoritsaker

Åh. Prylar. Man skulle väl kunna lista ganska mycket grejer här men jag kan ju börja med det första jag kan komma att tänka på. Min iPhone. Jag hade aldrig kunnat tro att jag skulle bli så fäst vid den som jag har blivit. Så fort den första iPhonen kom ut på marknaden så började J tjata om att han ville ha en, prylnörd som han är. Själv visste jag knappt vad det var och varför det var så mycket bättre än hans vanlig mobiltelefon. Det var först när jag hade fått pilla lite på några kompisars telefoner som jag blev kär.

Jag behövde bara nämna för J att en sådan där iPhone kanske inte är så dum i alla fall, så drog han med mig till första bästa Teliabutik och köpte en varsin till oss båda. En vit till honom och en svart till mig, och jag kan säga att jag inte har ångrat mig en sekund sedan dess. Jag har den som klistrad i handen i stort sett dygnet runt. De enda gångerna som den inte är framme är vid matbordet och när jag leker med Malte. I övrigt så är den verkligen en favoritsak som är väl värd varenda krona! I love it! Hur kunde jag leva utan en tidigare?!

Förutom min fantastiska svarta skönhet så gillar jag:
– Min svarta blanka snygga Kitchen Aid (som står i min garderob nu för att den inte får plats i köket…)

Eh, jag kommer inte på något mer. Jag är väl inte speciellt pryltokig egentligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *