Dag 10 – Bloggfavoriter

Man skulle kunna tro att eftersom jag själv är en flitig bloggare så har jag massor av bloggar bland mina bokmärken. Det kunde inte vara mer fel. Jag läser faktiskt väldigt få bloggar och det är väldigt synd då jag ofta ligger sömnlös på kvällarna och gärna hade haft fler bloggar att uppdatera mig hos.

Mitt problem är att jag har väldigt svårt att intressera mig för en blogg som är helt anonym för mig, och det är ju alla första gången man besöker den. Det blir lite Moment22 över det hela. 

Jag började läsa några för mig anonyma bloggar förrförra sommaren men det var bara för att de var gravida och hade BF ungefär samtidigt som jag. De känner jag ju dessutom idag och träffar regelbundet, så de är inte längre anonyma. Förutom några få bloggar, där jag inte känner upphovsmakaren, så läser jag alltså nästan bara vänner och bekantas bloggar.

Och nu känner jag att jag måste förtydliga mig. Med ovanstående påstående så menar jag bara Leffe-bloggar som min egen, alltså såna bloggar där man skriver om vad man har gjort under dagen osv. Sen läser jag ju självklart några bloggar som inte bara är för underhållningens skull utan som har viktiga saker att säga. Allt beror ju så klart på vilket humör man är på och vad jag är ute efter just då. Vill jag slöläsa och snoka lite, eller vill jag utmana hjärncellerna? Det är olika det där. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *