Dag 11 – Bad i Trinntorp.

Äntligen är värmen tillbaka! Sol och värme hela dagarna, fast det känns inte alls i vattnet ska jag tillägga. Vi tillbringade vår förmiddag nere på stranden i Trinntorp idag och varken jag eller Maria doppade oss mer än till fotknölarna. Kanske kanske visade termometern på 18 men isf var den generös! 🙂

Trots värme och solsken så måste jag klaga lite på min hälsostatus. Först trodde jag att jag hade en infektion i kroppen, sen kom jag på att det nog ändå är pollenallergi, och nu vet jag varken av eller till. Jag är inne på dag sex av att må kasst men det går upp och ner, vissa dagar känns tyngre än andra. Idag var det tungt. Så pass att jag däckade i sängen och sov i två timmar efter vårt strandbesök med efterföljande tur till Biltema. Trist är det iaf, jag vill känna mig pigg och kry och – faktiskt – bada! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *