Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig

10 saker du inte vet om mig

Ja, det finns ju tusentals saker ni inte vet om mig och det är av den enkla anledningen att jag inte har delat med mig av det här på bloggen. Vissa saker är ju privata, många av er vet ju inte ens vad J heter! Men tio saker att bjuda på kan jag väl skaka fram. Varsågoda.

1. När jag var liten sög jag på tummen istället för napp. Jag hade tummen i munnen så ofta att jag hade en liten förhårdnad ovanpå tummen där huden låg mot tänderna. Med pekfinger och långfinger mot näsborrarna kunde jag sen vissla när jag andades ut och in genom näsan. Hela låtar. Det ni!

2. Jag tycker att fötter är äckligt. Alla fötter, även mina egna.

3. Jag fullkomligt ÄLSKAR att peta mig i öronen med tops! Förutom att göra det efter duschen så gör jag det när jag vaknar och gärna någon gång under eftermiddagen. De måste vara sköljda i kallvatten först. Jag vet att det inte är bra och att man tydligen istället trycker in vaxet, men jag är beroende.

4. Jag är periodare när det gäller mat och byter favoriträtt med jämna mellanrum. Just nu har jag fått dille på köttbullar med stuvade makaroner och tänker hela tiden på när jag ska laga det nästa gång.

5. Jag är asrädd för spindlar. Eller kanske asäcklad är ett bättre ord. De är så himla äckliga! Och så springer de fort. Det roligaste är att det är jag som sköter spindeldödandet i den här familjen för J är stundtals ännu mer av en töntig tjej än vad jag är!

6. Jag tycker inte att det är roligt att handla kläder. Det är så svårt att avgöra om något är snyggt bara genom att se plagget på en galge, och att leta reda på en provhytt är jag alldeles för lat för. Det har klickats hem en hel del kan jag säga.

7. Jag har gråa hårstrån i tinningarna. Dessa rycker jag så fort jag upptäcker dem förstås. Ibland händer det dock att jag hittar ett som är typ en decimeter långt. Det betyder att det har suttit där ganska länge.

8. Jag är varken en morgon- eller kvällsmänniska och sover helst på både och.

9. Jag har svårt att lägga ifrån mig en bok trots att jag tycker att den är jättedålig. Det är lite som att jag får stå mitt kast som hade valt den och nu måste jag läsa ut den.

10. Jag tycker att Filip Hammar är snyggare som lite småknubbig än smal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *