Dag 13 – En vanlig dag hemma hos mig

Jag önskar att jag hade fått skriva det här inlägget tidigt i höstas för då såg våra dagar mycket roligare ut än vad de gör idag. Då drog vi iväg på utflykter till Skånegläntan där Malte fick leka med sina kompisar och jag med mina. Framåt eftermiddagen gick vi hem och lagade en god middag som vi åt tillsammans med J, sen blev det mys i soffan innan vi blev trötta och vi gick och lade oss. Annat är det idag.

I det väder som råder just nu så blir det inga utflykter till Skånegläntan tyvärr. Malte verkligen avskyr snön så att vara ute och leka gör inte vi. Vi försöker då och då och tar med Malte ut, i hopp om att han ska omvärdera sina åsikter, men snön är fortfarande något dåligt i hand ögon, och således även i mina. Vi är därför inomhus precis hela tiden, antingen hos oss eller hos någon kompis. Att gå en promenad till typ Globen eller Sickla gör vi inte heller då det är så jobbigt i snön.

Det stora avslöjandet och den väntade slutsatsen: det är oerhört mycket roligare att vara föräldraledig när det inte är vinter.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *