Dag 14 – Misslyckat projekt och vattenkrig.

Ja det där projektet jag drog igång, det föll  pladask tyvärr. Jag hade nån tanke att man skulle fixa en väg ner i vattnet direkt från land, istället för att man som idag måste klättra ner för stegen, alternativt gå ner för en trappa. Även där det är som grundast, vid trappan, bottnar inte Malte så jag tänkte att det här projektet skulle lösa det. Dessvärre kunde jag inte annat än bekräfta min pappas misstankar att  där land slutar och vatten tar vid är det för djupt. Vattnet når Anton till armhålorna och det är fullt med sten som man helst inte vill kliva ner på. Inte riktigt vad jag hade tänkt mig alltså när jag röjde undan allt ris, men tanken var ju god! 🙂


Medan min mamma ägnade sig åt att kitta fönster lade jag min tid på att sova (den här allergin/förkylningen är fortfarande inte över) och Malte fick hänga med fiskarna Vickan&Henke ut på sjön för en tur i ekan. Malte har varit lite skraj de senaste två åren och har inte vågat följa med ut då han tyckt att det är för vingligt men nu verkar han ha lämnat det bakom sig för idag var de ute länge länge och han njöt av varje sekund! 

Vi avrundade dagen med en skål med jordgubbar, grädde, glass, maränger och chokladsås (gaaanska gott) och körde sen vattenkrig mellan barnen och pappous. Anton höll på att gå av av skratt, det var typ det roligaste någonsin. Imorgon drar vi till JärvZoo! Kassörskan nere på Tempo muttrade nåt om att vi nog inte får se några djur om den här värmen fortsätter, men jag väljer att tro att hon inte har nån aning om vad hon snackar om! 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *