Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick

Jag har tänkt på det här inlägget i flera dagar men jag kan inte komma på något. Självklart har jag gjort massor av saker som är otroligt pinsamma, saker som skulle få mig att vilja dra skämskudden över ansiktet på en gång, om jag bara kom på dem. Just nu är det dock tyvärr helt blankt, förmodligen för att jag har en massa annat att tänka på.

Jag tänkte att J kanske kunde hjälpa mig så jag nämnde dagens rubrik och hoppades på gensvar. -Ja, när du har spytt på tunnelbanan, fick jag som förslag.

Det är ju inte pinsamt, det är bara skönt!

8 thoughts on “Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick

  1. Jag har faktiskt inte spytt på tunnelbanan. Jag har väntat tills jag nått papperskorgen på perrongen!
    /duktiga jag

  2. Det är bra jobbat! Jag har själv lyckats med det vid ett par tillfällen så jag vet vilken viljestyrka det kräver.

  3. Ja, fast mina kräks har inte varit av fylla, det kanske är lättare att hålla sig då.. 😉
    Sen var duktiga jag lite ironisk och borde stått präktiga jag juh!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *