Dag 20 – Första poolhänget.

Det var ju inte så länge sedan vi var här på Kallithea (om det kan man läsa HÄR) men jag kan redan nu konstatera att det är en helt annan resa den här gången. Då, i september 2014, åkte vi i slutet av säsongen och halva resorten var abonnerad av Husqvarna som hade konferens. Det var mao väldigt lugnt. Jag skulle inte påstå att det är hysteriskt nu men visst är det skillnad. Då följde vi också schemat slaviskt, och rände mellan pooler, MiniLand och olika aktiviteter. Malte var fem år, Anton var ett och inte någon vidare leksällskap. Annat är det nu, de sitter ihop vid höften skulle man kunna säga. Att passa några tider har vi inte behövt göra, inte idag iaf. På eftermiddagen avslutade vi vår baddag med After beach (en sångstund helt enkelt) men det är nog det enda. Självklart har vi hunnit med lite MiniDisco också, men till vårt ”försvar” missade vi början då vi satt och åt middag. 2014 anpassade vi vår middagstid efter showtiderna 🙂

Idag har vi bara hängt vid poolerna, minus ett par timmar efter lunch då Anton sov och vi andra passade på att ta igen oss på altanen. Anton slutade använda vagn för över ett halvår sedan, kan till och med vara mer. Han bara tokvägrar att sitta i den. Trots det valde vi att hyra en vagn här på Sunwing, för att kunna ha en Plan B och deg blir sent på kvällarna. Somnar han i famnen kan man ju lägga över honom i vagnen så slipper man bära. Jag blev mäkta förvånad över att Anton idag, på helt eget bevåg, bad om att få lägga sig i vagnen för att sova efter lunchen. Jag kunde knappt tro det själv. Hur smutt som helst! Och det här med att han fortfarande sover en sväng om dagarna. Helt outstanding om jag får säga det själv. Pocketbok fram!

Och. On en helt other note. Idag är det exakt åtta år sedan jag skrev mitt första blogginlägg. Ville bara nämna det. 2008 är ju ganska länge sedan! Pre-Malte. Pre-Anton. Pre-Tyresö. Pre en hel massa grejer faktiskt! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *