Dag 25 – Badgäster.

Så här kan det också se ut en semesterdag. Lite häng framför tvättmaskinen. Fast bilden är lite missvisande, jag satt faktiskt inte där hela dagen utan jag gick och badade medan kläderna tvättades och tumlades.

Idag fick vi finbesök här borta på Sunwing! Carro och hennes familj är här nere på Rhodos och tillbringar några semesterveckor i solen så idag passade vi på att ses och låta barnen leka lite. Då de har farit runt på olika stränder i ett par veckor redan hade de inget emot att byta ut det mot poolhäng en dag. Barnen röjde runt i vattnet ett tag, sen gick vi gemensamt ner till stranden för att äta lunch nere i den lilla matvagnen där nere. Matlusten dagtid är inte på topp hos någon av oss här i värmen, och då känns det extra ovärt att betala Sunwingpriser för lunch som bara kommer lämnas på tallrikarna. Den här lilla vagnen har då visat sig vara ett toppenalternativ, med exempelvis god souvlaki i pita för säkert halva priset. 

När vi ändå var nere på stranden fortsatte vi en bit bort och hälsade på några vänner till Carro och Othonas som också är nere på semester, och som idag ägnade sin förmiddag åt att bada just här. Det visade sig att sonen i den familjen går i Maltes parallellklass och att de bor i Tyresö! Världen är bra liten! 🙂

Dagen avrundades med en sista middag ute på byn. Imorgon kliver vi på All inclusive-tåget och det känns bra, även om vi har fått höra en del negativt om bufféerna. Vi åt faktiskt själva av den asiatiska i fredags och det ångrade vi bittert (61 euro för mat som är bättre på Pong) så när det blir asiatiskt på fredag igen byter vi ut den måltiden mot á la carte på Fino. Där har vi ätit ett par middagar den här veckan och har varit väldigt nöjda. Övriga kvällar har vi gått den lilla promenaden bort till byn (vi tror att ”byn” är typ utkanten av Kallithea?) och ätit på olika restauranger där, men de har legat väldigt ocharmigt till, precis invid den vältrafikerade vägen. Utanför resorten har vi iaf varit, absolut!

Imorgon får vi efterlängtad förstärkning här på ön! Det ser vi fram emot! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *