Dag 41 – En sväng.

Så här trött var den yngste igår när vi satt på bussen hem från stan. Bussen hann knappt åka ut på Nynäsvägen innan han hade kranat in på min arm. Jag fick sen bära honom hem nästan hela vägen hem från Tyresö skola då det inte gick att få liv i honom. Det är kämpigt att tillbringa ett par timmar i stan!

Vi åkte in alla tre igår då Malte skulle tillbringa dagen med farfar Anders och farmor Lillan. Då passade jag på att tömma postboxen på jobbet och Anton fick följa med. Det var full aktivitet på kontoret, själv slår jag inte på jobbhjärnan förrän på måndag och det ser jag fram emot! 

Kvällen blev sen. Jag och J började titta på Stranger Things i förrgår och igår kunde jag liksom inte sluta titta så det blev senare än vad jag är vad vid. Jag gillar inte alls skräck, ser inte tjusningen i att bli skrämd, men den här serien är så bra att jag liksom inte kan låta bli. Med sällskap förstås, har jag sällskap kan jag inte låta bli. Igår lät jag lampan vara tänd i sovrummet tills J kom och lade sig, och jag tittade under sängen en snabbis. Dumt att utmana ödet liksom…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *