Dag 8 – Maltes sjuårsdag!

Oj vad han har längtat, lille Malte! Ända sedan i januari, när en av hans bästa kompisar fyllde sju, har han längtat och längtat efter sin födelsedag. Och idag var det äntligen dags! Vi inledde morgonen med frukost och varm choklad efter önskemål från födelsedagsbarnet. Sen var det dags för presenterna. Först fick han tre böcker och en Minecrafttidning, sen rullade vi in huvudnumret – trumvirvel – en ny cykel!! Tjohoooo vad kul! Vilken överraskning! Förvåningen! Glädjetjutet! Ville testa direkt! Eller inte… kul med ny cykel tyckte han förstås, blev lite småglad över att ha fått en med växlar, men efter kanske 20 sekunders glädje så satte han sig med tidningen för en hundralapp och studerade sida efter sida, den ena mer noggrant än den andra. Snopet för oss som ju hade trott att han skulle bli helt överlycklig men också kul att se att man fortfarande egentligen inte behöver köpa några stora presenter för att ungen ska bli glad. 

Lagom till lunch körde vi på ett födelsedagskalas med några kompisar. Jag är ju verklugen ingen lekledare för fem öre så jag var väldigt tacksam när Linda tog tag i det hela och tog hand om femkampen, jag slipper gärna sånt!

Vi rundade av födelsedagen med att ladda ner Pokemon Go nu när det är släppt i Sverige. Orka hålla på med dubbla konton osv! Så jag har väntat. Och efter släppet fick jag vänta lite mer eftersom servern hade kraschat. Till slut fick vi igång den iaf så jag och Malte traskade runt i grannskapet och fångade en hos oss och en på grannarnas altan. Jag tvivlar på att jag blir helt hooked på detta, tror nämligen att jag vill använda min batteritid åt annat, men lite skoj kan det bli tillsammans med Malte så vi kan ju köra på ett tag iaf! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *