Dagen P: pottpremiär!

Malte har inte visat några tecken alls på att vara intresserad av att sätta sig på pottan, han har hellre haft den på huvudet. Den senaste tiden har han i mitt tycke dock visat sig vara mer medveten om vad som händer där nere i blöjan och när han ska bajsa springer han fort in i sitt sovrum för att trycka på – privacy people!

Jag tyckte därför att det kunde vara ett bra tillfälle att prova att introducera pottan lite mer. Av ren lättja från vår sida har Malte fått gå blöjfri ganska lite, idag blev det ändring på det. Under lunchen tipsade Lovisa om att ha pottan mer lättillgänglig i vardagsrummet, mycket smart. I eftermiddags tog jag av Malte blöjan och kort därefter hörde jag hur det skvalade på golvet. Fort slängde jag in pottan under strålen och till min förvåning satte han sig på den och avslutade! Halleluja, segerdans på det! Wooohooo, ropade även Malte och viftade med armarna i luften, det här var stort!

Han toppade det hela med att efter maten själv gå bort till pottan, sätta sig på den och kissa ännu en gång! Vad hände?! Woohooo ropade vi alla tre och Malte var stolt som en tupp över sin prestation. Nu tar vi det härifrån! Potträning är ju riktigt kul! 🙂

2 thoughts on “Dagen P: pottpremiär!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *