Dagen innan fredag, dagen innan helg

God morgon! Ännu en riktigt bra natt har vi bakom oss, känns jättebra. Det bästa är att han helt har slutat äta på natten, det är jättebra att slippa behöva kämpa med att vänja av honom med det sen. Något gott hade vinterkräksjukan med sig ändå!

Gårdagen tillbringades i gott sällskap hela dagen. Till lunch kom Carro och Leonidas över på lunch. Väldigt trevligt och  jag fick sitta och spy galla över en person som irriterar mig något enormt just nu. När Carro gått satte jag mig framför datorn och klämde några avsnitt av Landet Brunsås på SVTPlay. Shit vilket bra program, och framförallt inspireras jag till att laga mer mat här hemma till min lille Malte.

Efter det bar det iväg till Sofia och Emelie där det bjöds på lyxig middag. Pasta med svamp (hon bjuder alltid på svamp eftersom hon vet att jag älskar det och aldrig får äta det här hemma) sparris med serranoskinka och ruccola (ännu en sak som jag aldrig äter hemma) och tomat och mozzarella. Rätt lyxigt för att vara en onsdag tycker jag. Även här fick jag spy galla över personen som stör mitt sinne, jätteskönt!

Bra dag med andra ord.

Idag ska vi ta oss en promenad, i sällskap av Sofia och Emelie, och ta oss in till Söder där jag ska ta mig en titt på förvaring till Maltes leksaker. Jag börjar tröttna på den här överfulla fula pappkassen som står i vardagsrummet…

2 svar på ”Dagen innan fredag, dagen innan helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *