Dags att sätta igång

Det fanns en tid, jag lovar, då jag var duktig och tränade regelbundet. Jag var en entusiastisk Friskismotionär som antingen på väg till Lärarhögskolan, eller på väg därifrån, stannade på ett Friskis och rörde på mig. Jag var inte speciellt strukturerad utan tränade det jag tyckte var roligt. Oftast blev det ett par spinningpass och ett par jympapass i veckan och det var sjukt kul! Jag kände mig stark och frisk. Jag var stark och frisk. Det är dags att bli det igen.

Två tolvmånaders allträningskort köptes därför idag, ett till mig och ett till J. Min plan är att köra pass så här i början, bara för att min erfarenhet säger mig att det passar mig bäst. När jag bokar upp en tid så är det lättare för mig att verkligen ta mig dit. Dessutom tar jag ut mig mycket hårdare när jag kör gruppträning, på gymmet blir det lätt så att jag fuskar. Segar mig igenom övningarna vilka jag egentligen inte tycker är roliga.

Det blir kul det här! Jag ser fram emot min första spinning och mitt första jympapass!

20120219-150657.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *