Dags för matkasse

Det här med maten. Fasen vad vårt matschema här hemma inte är omväxlande. Hur löser man det? Det finns två svar:

1. Man anstränger sig och tänker till ett varv extra
eller
2. Man går den enkla vägen och prenumererar på en matkasse.

Vi har gjort detta förut, för några år sedan då konceptet var relativt nytt och det fanns få aktörer på marknaden. Då testade vi Middagsfrid och som jag har förstått så är de fortfarande ledande på det här området. Vi var överlag ganska nöjda av flera anledningar.
– Kassarna levererades på söndagar
– Leveranserna stämde alltid
– Många recept var urgoda

Det fanns dock några saker vi tyckte mindre om och det är också dessa synpunkter som gör att vi väljer bort Middagsfrid den här gången.
– De vegetariska rätterna (en i veckan) var i mitt tycke ofta äckliga
– Det var så mycket mat att man fick äta rester till helgen då man längtade efter att få bestämma själv.

Det kanske låter petigt men vi hoppar alltså Middagsfrid och testar något nytt. Efter att ha forskat runt lite bland vänner så har vi bestämt oss för att prova på Tastelines matkasse.De levererar visserligen på måndagar men deras menyer ser goda ut tycker jag. En beställning kommer att göras så får jag komma med en utvärdering senare.

Det blir spännande det här!

4 thoughts on “Dags för matkasse

  1. Här hemma kör vi Linas matkasse, och har gjort i över ett år, med lite uppehåll. Vi är nöjda men har iof inte provat några andra kassar. Nu har vi haft kassen så länge så vi vet på ett ungefär vad vi gillar och inte (inte för att de återupprepar sig för det gör de sällan). Men då kan vi strunta i det receptet och laga ngt anat av ingredienserna, skönt att slippa gå och handla iaf. Och i hammarbyhöjden kör de ut på söndagar:)

  2. Hej! Vi funderade på Linas ett tag men det föll på (håll i dig nu!) att vi hörde att de har mycket svamp i sina recept! Jag älskar svamp men det gör ju inte J..,

    Jag tippar på att vi inte fastnar hos Tasteline utan att vi provar runt ett tag. Det blir nog ännu en sväng med Middagsfrid också för de har säkert förändrats en del sedan sist.

    Jag ser fram emot den första kassen!

  3. spännande! Vi har funderat på att hoppa på det där varannan vecka, ska bli kul att se vad ni tycker…jag vill ju helst att det blir mat över så jag kan ha matlåda till jobbet också…

  4. Matlådor blir det garanterat, varje måltid ger fyra portioner så det är perfekt. Jag återkommer med utvärdering!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *