Dåligt samvete

Vi vaknade och Malte pekade direkt ut genom fönstren. Han märkte att något var som det inte brukar. Det snöade! Och det snöar fortfarande. Och det dåliga samvetet sätter in. Jag har ju inte köpt vinterytterkläder till Malte!

Jag tillhör inte den mycket stora skara mammor som tycker att det är roligt att köpa kläder till sina barn. Jag tycker till och med att det är ganska tråkigt, så jag skjuter på det. Och skjuter på det. Och sen sitter jag där när det snöar ute och får dåligt samvete för att jag inte kan ta med min son ut för att leka i den första snön. Jäkla skit då!

8 thoughts on “Dåligt samvete

  1. Men va?
    Hur tänkte du nu? Menar du på fullt allvar att du inte stod i kö 3 timmar samma dag som vinterkollektionen på Polarn o Pyret/valfri klädavdelning släpptes? Stackars barn som inte får leka i blötsnö.

    Jag tycker inte att såna som du förtjänar att kallas för föräldrar. Sådetså!

  2. Skönt Alex, då är inte jag den enda som tycker att det är tråkigt o köpa kläder åt prinsen min!! Tur att jag har har en syster med son som vi fått massa av och att alla andra tycker om att köpa… Men till vintern eftersom han går på dagis har jag varit tvungen.. o tro mig jag dog av tristess haha. Men vi fick ett mail om kläder som va bra att ha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *