Där satt den!

Som jag har väntat på den här sprutan och tillslut trycktes den in i min överarm! Äntligen! Kanske den bästa inledningen av min semester – dessutom hinner jag troligtvis få min andra dos innan skolorna öppnar igen i höst.

Jag jobbade min sista dag i tisdags och efter det har jag i stort sett sovit bort mina första dagar av semestern. Jag är alltid helt slut i början av sommarlovet, det blir som en urladdning i kroppen, men i år var jag av naturliga skäl tröttare än någonsin tidigare. Vi har verkligen haft ett grisigt år och ett tag trodde jag inte att jag skulle orka ända fram till mållinjen, men jag lyckades! Att undervisa nior är tufft (längtar efter ett år där jag kan få ha sjuor och åttor) men det är något väldigt tillfredsställande i att också få skicka iväg dem i juni – de lämnar grundskolan och inleder en helt ny fas i livet. Det är så fint att få vara med på den resan, det är både glädjefyllt och sentimentalt på samma gång.

Jag inledde som sagt mina första dagar av sommarlovet med att vara trött. Rejält trött. Jag tog inte bara en utan ett par tupplurar per dag men nu börjar jag känna mig lite mer som en människa. För nu vill man inte sova bort mer tid, det här lovet inleds ju med det bästa väder vi kan bjudas på. Över 25 grader varje dag, poolhäng och promenader i Slottsparken. Nu när energin är tillbaka behöver jag bara ägna mig åt den lilla detaljen att underhålla/aktivera mina barn. Än så länge jobbar J så ansvaret ligger enbart på mig. Imorgon får det troligtvis bli bangolf och glass, det får fungera som en god start!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *