De första målade väggarna

20111019-223938.jpg
Några av rummen är nu vitmålade en första strykning. Ni förstår inte känslan.

Ni är några som hör av er och frågar hur det går med bygget, om vi är nöjda kunder osv. Jätteroligt tycker jag! Jag har valt att då svara på mailen istället för direkt här på bloggen då jag vill skriva ordentliga inlägg om våra erfarenheter när vi är helt klara med huset.

Jag kommer att skriva ett inlägg om Byggtonvillan som i dagsläget kommer att vara lite svajigt i recensionen, och jag kommer att skriva ett inlägg om Kalborg Bygg och VVS (snickarna) som kommer vara rakt igenom positivt. Så ser det i alla fall ut idag.

Våra snickare har jobbat på otroligt bra och givit oss feedback på alternativa lösningar när det har behövts. De har hjälpt J med hans hemmabiohus och pricken över i:t; de är trevliga! Just nu står de och väntar på att Åke på Byggtonvillan ska få ändan ur och beställa isoleringen som ska sprutas in i taket, och de har väntat ett tag. För att spruta i taket behövs höga ställningar. Ska man ha ställningar i rummet vill man helst inte ha ett nylagt och lättrepat golv, så golvet får ligga kvar i sina paket tills det är färdigisolerat.

I god tid lade vi beställningen hos Åke på den trappa vi ville ha. Vi lade den i god tid då det är åtta veckors leveranstid på den. Åke skickade beställningen vidare för någon vecka sedan.

Och så där håller det på. Men vem vet, allt kanske löser sig, allt kanske faller på plats lagom till vi flyttar in. Men det är ju inte så att Åke får mig att känna mig trygg direkt…

Om du vill läsa mer om vårt husbygge så kan du göra det här!

One thought on “De första målade väggarna

  1. Gud, jag måste gå förbi erat hus nån dag. Det var längesen sen sist eftersom mina promenadrundor har blivit väsentligt kortare, men det verkar ju onekligen hända en hel del!

    Vad kul att läsa din förlossingsberättelse, jag tror jag läst den tidigare faktiskt, men kom inte ihåg att det var på Södra BB som ni var. Du verkar ha haft ungefär samma upplevelse som mig vad gäller att få ut ungen. Jag sprack inte heller och hade inte heller några fysiska skador. Kanske en fördel att inte ta smärtlindring för mycket, att man låter kroppen jobba på bäst den kan. Sen inbillar jag mig att eftersom jag inte sprack första gången så borde ju chansen vara mindre nu också när jag redan är lite tänjd därnere. Hoppas kan man ju.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *