De kommer hem!

Det har länge var inplanerat att mina föräldrar ska komma hem för att tillbringa Sveriges härligaste årstid i Stugan, men så kom askmolnet och helt plötsligt var dagens hemresa inte längre lika självklar. Nu har i alla fall flygbolaget meddelat att planet avgår, dock ett antal timmar senare än vad som var sagt från början. Det innebär att de kommer hit inatt och det innebär också att mamma inte får sina färska räkor på rostat bröd som hon hade beställt. Fredagsräkorna får bli lördagsräkor istället.

Gårdagskvällen tillbringade jag och J utan Malte. Han fick stanna hemma med sin farmor medan vi åt middag med Stefan som ritar vårt hus. Han är i stort sett klar, det var bara några småjusteringar som gjordes, så nu är nästa steg att ansöka om bygglov i Tyresö kommun och kontakta husleverantörer och byggfirmor för att se vem som kan och får bygga vårt hus.

Jag och J är ju så klart totalt förälskade i vårt hus, det är ju ritat efter alla våra önskemål, men det märks att även Stefan tycker att han har ritat ett riktigt coolt hus. För det är det ju! Det kommer garanterat sticka ut lite i området, på ett bra sätt.

3 thoughts on “De kommer hem!

  1. Ja det gör vi! Ska försöka komma på någon maträtt som inte innehåller kött men som ändå Micke kan äta. Jag har ju hela helgen på mig att fundera…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *