Death by snor

20111229-172555.jpg

Ungefär så här har det sett ut mest hela dagen, med skillnaden att jag faktiskt är lite fräschare nu än för några timmar sedan. Jag kände redan igår att sjukdom var på väg och vårt besök på IKEA på kvällen var dödsstöten. Huvudvärk, hängighet och snor i oerhörda mängder blev en del av mitt jag. Hela dagen har jag därför legat nerbäddad i soffan medan Malte har fått leka på egen hand. Själv har jag räknat ner minuterna till Js hemkomst från jobbet.

Räddningen kom i form av Kaj och Maria som kom över med Ipren och socker: kanelbullar och glass. Kombinationen är oslagbar och nu mår jag faktiskt bättre. Det finns saker att göra som att tvätta, städa plocka men jag låter bli. Allt fokus ligger nu på att bli frisk; imorgon ska det nyårshandlas!

4 thoughts on “Death by snor

  1. Sinova forte på apoteket kan funka ,eller färsk ingefära i en kopp teh 🙂 gott nytt & krya på sej !

  2. Om du blir så sjuk så du inte kan äta nåt, kom hit och kela med mig då! (Inte för att jag önskar dig sjuk på nåt sätt, men om) 😉

  3. Martina: tack! Ingefärste är en favorit, borde alltid ha en bit i kylen!

    Dina: sorry, den är förkylningen var inte riktigt av den sorten. Jag har visserligen hoppat över alla måltider men istället klämt ner den sista julchokladen så det gick på ett ut 🙁

    Carro: japp, ännu sämre, asdåligt till och med. Idag är det bättre tack och lov, klarare i både huvud och näsa. Lagom till nyår!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *