Det blev Sickla. Otippat!

Vi började promenera in mot Söder och bestämde oss på vägen att vi skulle in på en Stadiumbutik. Med hjälp av iphonen insåg vi att vi skulle behöva ta oss in till City för att hitta en, och det hade jag inte alls lust med, så vi gick till Sickla istället…

När vi kom fram var jag vrålhungrig så vi gick in till Korat för lite thai. I dörren möts vi av en servitris som säger att alla barnstolar (båda två) är upptagna. I övrigt var hela restaurangen tom. Då vände vi och gick därifrån. Vill de inte investera 129 kronor i en extra Antilop så får de skylla sig själva! Konstigt bara att de inte har fler stolar då Sickla är köpstarka småbarnsföräldrars Mecka.

Det blev en lunch på vietnamesen istället och det blev precis lika bra.

På vägen hem stannade vi till på Audi i Hammarby för att titta lite. I vinter vankas det ny bil och J har framförhållning. Den bil som han var nyfiken på fanns tyvärr inte inne som utställningsbil så jag fick inte se den.

Nu är vi hemma och jag har slängt i en glassmet i maskinen. Choklad med chokladkross och hasselnötter. Spännande! Ikväll blir det alltså glass och Dansfeber. Hur mycket mer Svensson kan man bli!

2 thoughts on “Det blev Sickla. Otippat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *