Det borde man ju ha väntat sig.

En snötäckt Magnolia som jag fick av Janah i helgen. Den kommer bli så himla fin här ute i sommar!

Man borde ha räknat med ett bakslag men jag blev ändå förvånad. Jag hade trott att vi skulle vakna upp till regn, istället var allt dolt av ett snötäcke. Visst, det försvinner ju på några timmar i plusgraderna, men ändå. Den här helgen har jag helt ställt in mig på vår så jag har ingen lust att ställa om. Vi har hängt utomhus mest hela tiden medan J har snickrat altan. Luncherna har intagits ute i solen och  jag har faktiskt rensat bort lite gammalt visset i planteringslådorna. Jag hittade till och med små rabarberknoppar som försiktigt tittade upp ur jorden. Så det är ju på gång, vi får vara det tålmodiga bara.

Jag har gjort upp en högst preliminär plan för mina lådor på baksidan. Jag behöver skifta lådor då jorden är helt urlakad. Potatisen behöver nytt och fräscht (fick bara småpluttar förra året) och jordgubbsplantorna har liksom ätit sig neråt så jag skiftar en låda i år. Som vanligt vet jag inte vad jag ska göra i den fjärde lådan. Varje sommar sår vi lite morötter eller lite sallad men det blir ändå så att vi inte äter det. Jag bara låter det vara. Det kan man se på vinstocken där gamla ruttna druvklasar hänger från kvistarna från förra året. Jag är ingen Mandelmann med andra ord, jag tycker det är trevligt att så men jag orkar inte skörda! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *