Det går undan.

Veckorna går så snabbt. Plötsligt är det helg igen! Vi brukar försöka ta det väldigt lugnt på helgerna, både jag och J hämtar energi när vi såsar hemma. Förra helgen lämnade vi dock faktiskt kommunen en liten liten stund, för att hänga lite i Hammarbyhöjden, vårt förra hem. Malte hade fotbollsmatch på Hammarby IP, typ tjugo meter från vår förra lägenhet på Sten Bergmans väg, så jag bestämde mig för att hänga med jag också. Det var evigheter sedan jag var där sist!

Anton var ganska ointresserad av vår gamla lägenhet, och av fotbollsmatchen också för den delen. Däremot var det desto mer spännande att spana in Maltes gamla förskola, och få leka loss i Indianparken. Här hängde vi en hel del när vi bodde här. En grym park, som visserligen är lite sliten sedan dess, men som storgillas av barnen än. Jag blev lite nostalgisk faktiskt. Det var en härlig tid att bo här. Hammarbyhöjden i mitt hjärta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *