Det gör ont.

Jag sa ju att jag skulle träna nu när inspirationen och motivationen föll på. Sagt och gjort, igår bokade jag in mig på mitt första skivstångspass sedan i juni – åh jähähävlar vad jobbigt det var! Jag insåg att jag inte skulle orka på samma sätt som innan sommaren så jag plockade av en del vikter – fegade – och körde på. Jag har nog aldrig varit så trött i mina ben som igår. De skakade. De sved. Och idag har jag haft så ont. Och imorgon kommer det bli värre, det känner jag för varje timme som går.

Det var galet jobbigt men det var också galet kul! Jag gillar verkligen skivstång – styrka och uthållighet i grupp. Sen att ledaren gjorde ett par övningar som var så sjuka att jag inte ens vågade mig på dem, ja det var en helt annan sak. Kul det med!

Imorgon har jag bokat in mig på ett spinningpass. Precis innan sommaren fick jag ett kvitto på att jag ordentligt hade förbättrat min kondition när jag med behag klarade av ett pass som jag nästan dog av vid påsk. Imorgon börjar jag om. Det gör jag alltid eftersom jag lägger ner med jämna mellanrum! 🙂

20120821-200936.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *