Det här med bloggen alltså.

Jag behöver en nytändning. Det går trögt att få ur mig några inlägg, jag tänker hela tiden att ikväll, då minsann ska jag skriva om det här och det här, men så blir det inte av. Jag tappar lusten. Jag vet inte varför, jag bara pallar inte med trots att vi kanske har gjort något roligt och utöver det vanliga. På sin höjd kan jag klämma ur mig en bild på instagram men det är knappt att jag har lust med det heller. Överhuvudtaget är jag ganska mätt på sociala medier, andra människor intresserar mig mindre och mindre :). Men jag vill inte lägg aner bloggen, långtifrån, jag har bara ingen lust att spruta ur mig inlägg i samma takt som jag gjorde tidigare.

När vi satt runt tårtbordet idag så tog Maria fram sin mobil och höll upp en bild framför mig.  Hon hade gjort en ny header åt mig! Två faktiskt! Jag har pratat om att göra en ny header ända sedan jag lade upp min ”gamla” vilket är för åtminstone tre år sedan nu, men jag har liksom inte orkat mecka med det, och så bara out of the blue så hade Maria gjort en åt mig! Jag blev så himla glad! Hon hade plockat ihop ett collage av selfies och jag tycker att det är ett himla bra tema :)! Jag fick välja mellan den ovan och den nedan. Svårt val faktiskt. Väldigt svårt. Jag tycker båda funkar så himla bra och är hundra gånger bättre än min gamla! Tack snälla Maria! Kanske kan detta ge mig lite nytändning när det gäller bloggen och blogglusten…

cropped-CollageIt-1.jpeg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *