Det snöar vågrätt

När det snöar i vågrät riktning är det inte speciellt lockande att gå ut och leka. Jag har lite dåligt samvete för det, att jag har hållit Malte inomhus ännu en dag, men vi har redan en lekdag inbokad i Tyresö imorgon så då känns det lite bättre. Jag är faktiskt förvånad över att Malte inte har varit gnällig över att vi inte har gått ut men han kanske har vant sig efter hela den här benbrottshistorien.

Planen på förmiddagen, innan det började snöa, var iaf att vi skulle ut så jag klädde på Malte ett par jeans för första gången sedan han bröt benet. Han har levt i mysbyxor i en månad nu så det var dags för hängseljeansen att åka på. Hängslena hatade han från första sekund och skrek ända tills jag tog av honom dem, så var det med det. Eftersom jeansen är lite vida i midjan tog jag på honom det nya snygga nitbältet han fick av Lovisa i avgipsningspresent. Coola killen han blev då!

Vi sitter och tittar på Narnia på TV medan risgrynsgröten puttrar på i ugnen. Imorgon är det ju fjärde advent och då ska man äta gröt till frukost. Och kanske en pepparkaka!

Vad gillar ni Maltes svintohår han alltid har på morgonen då? Jag gillare!

5 thoughts on “Det snöar vågrätt

  1. Svintohår verkar vara allmänt förekommande överallt – samma med Lova också! 🙂

    Vilket coolt bälte också! Skulle gärna ha skärp till Lova med, men har inte vågat investera i ett för jag får för mig att hon skulle tycka att det var obehagligt med något hårt i midjan. Hur reagerade Malte?

  2. Skärp har han aldrig haft några problem med men jag brukar inte dra åt det hårt utan bara tillräckligt för att hålla byxorna uppe. Testa på Lova, det blir säkert asfräsigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *