Det som började så bra.

Lördagen började med en svettig barnvagnspromenad bort till McDonalds där jag mötte upp J och Malte som hade varit på bollskola. Jag kände mig riktigt nöjd, speciellt då jag slog fartrekord sedan förlossningen. Inte lika nöjd kände jag mig lite senare när vi på väg hem från Jula och Babyproffsen bestämde oss för att stanna till vid det nyöppnade godisstället på Gudöbroleden. 750 godissorter utlovades men jag undrar om det banne mig inte var mer än så!

20131110-090120.jpg20131110-090133.jpgHär kan du surfa gratis medan du plockar ditt godis. Hur har jag klarat mig tidigare?!20131110-090146.jpg20131110-090159.jpg

Så galet mycket folk! Så mycket att det inte ens var kul att plocka godis. Jag plockade åt mig lite här och var där jag fick plats att stå med ett babyskydd på armen, att leta efter specifika sorter var det inte tal om. Det får jag göra en annan gång när det inte är lika nytt längre. För vi kommer ju tillbaka, det gör vi, fast då behöver jag ta en ännu längre runda med barnvagnen innan!

Idag blir det lite Fars Dag-firande här hemma vilket innebär ännu mer smör och socker som åker ner i magen. Tur att jag har ett spinnpass bokat ikväll!

2 thoughts on “Det som började så bra.

  1. 🙂
    Hm, kommunalt har jag ingen aning men ta dig ut hit nån helg så åker vi road trip!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *