Det som glöms bort.

Mitt i fredagsstädningen så bestämde jag mig för att ställa mig på en pall och titta vad det är för prylar som ligger på den öppna spisen. Med mina 163,5 centimeter kunde jag från golvet se att saker låg där uppe men vad visste jag inte. Vad jag fann var saker som jag helt glömt bort att vi hade lagt där uppe. Inga större fynd tyvärr. Inga tusenlappar.

20131116-211359.jpg

Träsvärdet. Det köpte J till Malte och trodde att jag inte skulle protestera. Han hade fel. Åkte upp på spisen efter en i raden av många konflikter med Malte som använde den på ett sätt man inte får. Han använde den som ett svärd helt enkelt.
Älgdiademet. Det hade farmor Jeanette på sig förra julafton! Varför ligger den där?! Nu när den ändå gör det så får den ligga kvar till den 24 december.
Leksaksormen. Ännu en sak som hamnade här uppe konflikt med Malte. Han använde tyvärr inte denna som en orm utan som piska. Aj som fan!
Jumbopärlorna och pärlplattorna. Ställdes upp efter tjafs med Malte om att Nathalie visst fick lägga pärlor. Lades upp högt i hopp om att de båda skulle glömma bort det och börja leka med något annat. Det lyckades.
Intrum Justitia-reflexen. Användes av Malte som svärd/piska. Tålamodet tog slut hos föräldrarna och den åkte upp.

Nu är frågan: vågar vi ta ner grejerna eller är det bara att börja om från början? Kommer svärdet användas som svärd och ormen som piska? Jo, jag tror dessvärre det. Och så länge han inte frågar efter dem så… Moahahaha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *