Det tog bara sex år!

Jag gick tillbaka i bloggen för att vara säker och jo, i juli 2010 köpte vi en cykelstol till Malte. Den monterades aldrig utan har legat i dess kartong fram till igår! Nästan sex år senare tog vi tag i oss själva och skruvade fast den på min cykel, och ingen var gladare än lillebror som tyckte att det var helfestligt att sitta bakom mig när vi först cyklade till coopen för att köpa lördagsgodis och sen vidare till den lilla lekparken i Strand. Äntligen skulle jag vilja säga! 🙂

 

Väl i parken började det dugga på oss vilket jag var helt oförberedd på. Snabbt hem och det var tur för det dröjde inte länge innan det började ösa rejält. Perfekt för ett biobesök alltså! Medan J och Anton fick stanna hemma så åkte jag och Malte och tittade på Zootropolis, som var precis så där bra son man har läst att den är. Innan bion hann vi med ett snabbesök in på leksaksaffären. Från och med den här veckan får barnen i förskoleklass spela med kula på rasterna så Malte fick välja ut en kulpåse och ett tiotal fina kulor. Jag tyckte att det räckte så här i början när vi ännu inte vet om det är Maltes grej eller om det är något han kommer ägna sig åt i en vecka och sen tröttna. Vi får se!

   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *