Det tuffar på riktigt bra!

20130720-191145.jpg
Nöjd och svettig efter dagens besök på Friskis.

Jag hade bestämt mig för att jag skulle träna på ordentligt under semestern, regelbundet och varierat. X antal pass på x antal dagar var planen, gissa om glad jag blev när jag fick tips om appen Training Goal som håller reda på just den ekvationen. En vecka innan semestern laddade jag ner den och bestämde att jag från den dagen fram till semesterns slut skulle köra minst tre pass i veckan totalt, plus att jag slängde in ett par extra pass för skojs skull. Alltså 23 pass på 48 dagar. Det kändes rimligt.

Så här ligger jag till idag:

20130720-191715.jpg

Det bästa här är att man fyller i varje gång man har genomfört ett pass och du bestämmer själv vad som räknas som ett pass och inte. Om man börjar sacka efter och inte tränar som man bör för att nå sitt eget mål så blir den gröna linjen högst upp röd. Om inget oförutsett händer så håller jag vad jag har lovat mig själv. 23 pass på 48 dagar. Efter det lägger jag upp ett nytt mål.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *