Det var vår tur.

Malte är en frisk kille. Så frisk att jag inte kan minnas när han var sjuk senast. I våras kanske det var, eller överdriver jag nu? Hur som helst var det länge sedan nu så när det faktiskt visade sig att han var sjuk inatt när han kokhet kröp ner mellan oss i sängen, så kändes det som att det inte var mer än rätt. Det var vår tur nu. J fick stanna hemma med lillkillen, aningens orolig över att han inte skulle hinna jobba speciellt mycket hemifrån. Den oron var obefogad, Malte sov bort en hel del timmar under dagen.

20130118-202411.jpg20130118-202418.jpg

Även jag har känt mig krasslig hela dagen så fredagskycklingen blev bortvald mot en matig pannkaka istället. Man får frångå rutinen när man är sjyk. Mätt somnade jag i soffan och sov även jag bort någon timme på kvällen. Det var ju skönt att få göra det men lite småsur är jag över att jag har fått avboka mig på morgondagens spinning, den som jag och J skulle köra tillsammans. Känns inte helt ok att behöva släppa ifrån sig en plats när man har varit duktig och bokat snabbt snabbt, före de 22 reserverna. Men jag får väl komma över det antar jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *