Det är vååååår!!

Idag kände jag det på riktigt. Jag har haft det på känn nu ett tag, att den är på gång menar jag. Idag så blev jag säker på att den är det. Jag tror faktiskt inte att det blir snö mer nu. Eller tar ju ut segern i förskott då?

Den här vårkänslan fick mig att ta mitt förnuft och samvete till fånga, och tvingade mig att gå hem från Nacka Trafikplats. Jag har inte tränat på flera månader, och det känns. Jäklar vad andfådd jag var när jag äntligen kom hem!

När jag kom hem fick jag ett sug att ta tag i blomlådorna på balkongen så då gjorde jag det. Bäst att passa på när man får ett ryck. Trots att jag är i en väldigt positiv humörstämning så förstår även jag att det är för tidigt att plantera i dem, men att ta reda på förra årets gamla vissna pelargoner i lådorna var det dags att göra.

Vet inte alls vad jag ska plantera i dem i år. Förra året använde jag en av lådorna till färska kryddor, men det var rätt onödigt eftersom vi knappt använde några av dem. Det blir alltså blommor i båda lådorna. Men vad?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *