Det finns hopp!

Nyspydd och glad!

Efter att ha fått massor med uppmuntran, tips och pepp av Jenny i telefonen (tack gumman!) fick jag flaskgnistan tillbaka. Jag måste helt enkelt få Malte att ta flaskan, jag har inget val om jag inte vill bli koko! Jag fick tipset om att J skulle försöka ge flaskan nästa gång så att inte Malte blir distraherad av min mjölkdoft, medan jag går ner till Coopen eller nåt. Det tilltalade mig något enormt då jag längtar efter att få göra NÅGONTING utan Malte. Jag behöver lite egentid, om det så bara är att få gå och handla.

Efter samtalet bestämde jag mig iaf för att försöka själv en gång också, och hör och häpna, han fick i sig 50 ml! Jag fick kämpa länge, och en hel del tårar fälldes. Det skreks en hel del också, men jag fick i honom en rekordmängd. Efterår spydde han en hel del, men oh well. Jag tvättar gärna om det betyedr att han tar flaskan när jag vill. Det finns hopp alltså, nu har han ju visat att han vet hur man gör i alla fall!

I övrigt så har dagen gått i näsdukarnas tecken. Förkylningen är ett faktum. Ont i halsen och snoret produceras i rekordfart. Härligt!

3 thoughts on “Det finns hopp!

  1. tack själv. MEn va glad jag blir att det faktiskt funkade lite grann. Ge inte upp så ska du se att han älskar flaskan sen.. Då tar jag han så får du gå på ditt julbord

  2. Ja jag sk abörja sluta med den ersättningen och ge välling ju. men vällingen är inte söt ngn stans så han bara skriker när han får skiten. Men jag ska försöka blanda den med den receptbelagda ersättnignen istället för den är inte lika söt som nan2.. Fy fan säger jag.. O så har han fått frukt pure efter lunch som efterätt.. kollade idag. 10.8 g socker i en burk. det är väl rätt mycket?? men han får inte ens en halv men ändå

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *