Det här kallar jag utflykt

Idag ska vi åka på utflykt till Bro. Alltså till Bro! Jag som har jobbat på Konsum i en massa år förknippar Bro med matleveranser. ”Personal till hissarna. Bro!” har jag skrikit ut i högtalarna ett tusental gånger alldeles säkert. För er som undrar ska vi inte till Coops varulager utan vi ska hälsa på Kajsa som har en pojkvän som bor där. Konstigt att bo där borta kan man ju tycka, men han gör faktiskt det!

Det blir ett äventyr. Först blir det tunnelbana och mina tre månader som mamma till Malte har lärt mig att Malte gillar att skrika så högt som möjligt när man åker tunnelbana. Med undantag för röda linjen om man har turen att hamna på en gammal hederlig vagn som skumpar sådär härligt sövande. Efter tunnelbanan blir det en ungefär 50 minuter lång resa på pendeln. Som jag har fattat det så äker pendeln väldigt mjukt. Inget skumpande. Inget skumpande = en stressad Alex. Men det blir nog bra!

Kajsa ska bjuda på lunch och hemlagad glass. Ska jag äta någon glass? Svar nej. Mitt enda undantag vad gäller gottgott blir tårtan ikväll, det ruckar jag inte på.

Planen är sen att åka vidare till motsatta sidan av stan, Tyresö, för middag hos Js pappa och Maria. Fullspäckad dag, I love!

Sa jag att Malte fyller tre månader idag? Jojo minsann, stora killen har bott hos oss så länge nu!

  

Vilken liten knorr han var! Det här var den 25 juli.

One thought on “Det här kallar jag utflykt

  1. Min erfarenhet av Bro: Athos kommer därifrån…
    Och min kusin Andreas flyttade dit, alldeles självmant, i April i år. Jag var där för första gången för två veckor sen. Jag kommer att besöka han vid nästa fördelsedag igen, det var på tok för långt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *