Det här med namn…

Det är ju näst intill omöjligt att komma överens om. Vi var klara över tjejnamnet rätt så tidigt men pojknamn har varit svårare. Vi har flera förslag och några är mer seriösa än andra, men ingenting är spikat. Hoppas att det blir en tjej så är problemet ur världen har vi skojat, men det är ändå ett stressmoment.

Och så nu på eftermiddagen så dök det upp ett tjejnamn i mitt huvud, och jag kan inte glömma det. Nu har vi alltså samma problem om det blir en liten flicka. Asjobbigt. Jag får lita på min känsla att när h*n väl har kommit ut och ligger där på magen, så vet vi precis vad h*n heter. Åh, jag hoppas verkligen det.

5 thoughts on “Det här med namn…

  1. nästan alla ja känner som har fått barn har ändrat sig när barnet väl har kommit… just för att man såg direkt vad det var för en som kom ut… och de va nå helt annat än va man tänkt.. så stressa inte upp dig för de…

  2. Förstår din stress, men det ordnar sig, Alfred var en Leon när han låg i min mage, men inte alls nån Leon när han kom ut! Sen tog det typ två tre veckor innan han fick nåt namn… 🙂 Det ordnar sig! Och tjejnamn är lättare, av nån underlig anledning..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *