Det vankas spinning

En Malte, lyckligt ovetandes om det här med kost, träning och hälsa.   

Om några timmar kommer J hem och då ska jag ner och träna på gymet. Jag gillar att träna styrka för resultaten blir så konkreta. Helt plötsligt orkar man lägga på mer vikter, tydligare än så kan det inte bli.

Något som jag dock gillar mer än att stå i gymet är att spinna. Det hänger iofs oftast på musiken men när spellistan är perfekt så finns det inte en bättre och roligare träningsform för mig.

Jag sökte mig bakåt i bloggen och kom fram till att senast jag satt på spinningcykeln var den 2 november 2009! Det är tretton månader sedan! Det var på den tiden när jag och Mia var grymma och körde ett spinningpass i Ringen och stressade sen vidare till Kungsholmen där vi körde ett core-pass med sköna Solveig. Detta körde vi med varje måndagkväll efter en tung och lång dag på jobbet. Jag var duktig på den tiden.

Därför ser jag så fram emot imorgon bitti. Kvart i sju är jag tillbaka på spinningcykeln, denna gång på Sats med Lovisa. Fan vad spännande det kommer bli! Fan vad jobbigt det kommer bli!

3 thoughts on “Det vankas spinning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *