Dockteater på Bygdegården.

Vi hade inga som helst planer för helgen utom att typ tvätta och vila upp oss (är det NÅGON som är helt kry just nu?) så när Linda frågade om vi ville följa med på dockteater här på Bygdegården så kunde vi inte tacka nej. Jag tycker att vi generellt sett är ganska dåliga på att hitta på saker med Malte så när vi får ett förslag på lite kultur bara en promenad hemifrån så måste vi ju passa på.

Det var Dockteatern Tittut som gästade Tyresö och spelade en föreställning av Dollans dagis. Den var rekommenderad för barn mellan 2-6 år men jag får nog liv att säga att det var för lite underhållning för en 3,5-åring. Det var ett ganska lågt tempo och Malte började ganska snart be om att få gå hem. Vi stannade ändå kvar hela föreställningen på kanske en timme, och jag tror att det var nyttigt för honom även om det var lite tråkigt.

20130210-180556.jpg
Fin bild… Och vad har han i munnen?!

20130210-180635.jpg
Man fick inte fota förrän efter föreställningens slut – för det har kungen bestämt.

Efter dockteatern klädde vi på oss och gick tillsammans med Linda och Tyra till det lilla och enda caféet vi har på vårt lilla torg i Strand – Clara o Co. Där lyckades jag klämma i mig en så stor kladdkaka att jag nu, flera timmar senare, fortfarande inte kan få i mig min middag. Smart gjort av mig, blott 31 år gammal så jag kan inte planera mina måltider. 🙂

20130210-181032.jpg20130210-181040.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *