Dool underhåller ännu!

Det var meningen att jag skulle träffa en kompis idag för en långpromenad men han ställde in! Dålig människa! Men det gör absolut ingenting för jag har ändå ingen lust att ta mig ut i det här tråkiga vädret. Det ska tydligen vara så här hela veckan vilket innebär att min längtan efter Cypern bara kommer att växa sig starkare. Jobbigt… 48 dagar kvar.

Förutom den obligatoriska eftermiddagspromenaden stannar vi nog inne idag. Telefonen och TV:n kommer vara mina bästa vänner. Förutom Malte dårå… Men han har kommit in i en period där han faktiskt sover en hel del dagtid så han är inget vidare roligt sällskap. Jag får passa på att läsa lite!

  

Just nu är det i John och Marlena jag finner min underhållning. Den här dåliga serien har man följt av och till sen man gick på högstadiet, och fortfarande blir jag engagerad! Hur ska det gå för alla Saleminvånare? Jag väntar spänt…

2 svar på ”Dool underhåller ännu!

  1. Å Cypern e ingen hit just nu – det regnar och åskar och är bara 15 grader just nu. Ta me raggsockor e mitt tips!! Därför uppdateras inte bloggen heller för åskan gör att jag inte vågar vara inloggad – man vet inte när blixten får lust att slå ut datorn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *