Dubbel barnvagnspromenad

 

Kolla in den här sötisen! Mamman är ju rätt söt hon med. 

Även idag blev det en barnvagnspromenad men den här gången slapp jag gå själv. Mitt sällskap idag var Carro med hennes lille Leonidas. Jag som tyckte att han hade mycket hår på huvudet när han föddes förundrades av hur mycket hår som kan växa på bara några veckor. Han har ju världens sötaste och tätaste kalufs!

Vår promenad idag blev utefter Årstaviken till Liljeholmsbron, sen vek vi av in på Hornsgatan i jakt på lunch att äta. Det blev en kinabuffé! Min favoriträtt! Vi kunde sätta oss i ett bås i ett hörn där vi inte störde någon med vårt ammande eller i hemlighet bytande av blöja under bordet. Kanske inte så trevligt att tvingas titta på annars när man går ut på lunch.

Sen blev det en promenad hem där jag fick ställa mig och skära grönsaker. Idag stod nämligen fisksoppa och vitlöksbaguett på matsedeln. Så sjukt gott!

Just nu står en deg på jäsning också. Jag lovade J att baka bröd till honom som han själv har valt ut. Inte så avancerat som det låter. Det är nämligen en Paulúns brödmix. Får se hur det blir, har aldrig bakat mix förut. Hur svårt är det att blanda mjöl, jäst och vatten själv liksom?!

6 thoughts on “Dubbel barnvagnspromenad

  1. Tack för idag, Alex och Malte!
    Kanske vi inte är heelt olika, jag och min son. Skulle vara kul om något av barnen kunde likna mig iaf lite grann…
    Kram på er!

  2. Tuttar som åker fram har jag INGET problem med (förutom när du redan hade börjat mjölka loss. Det chockade mig), men kiss o bajs, och framförallt kiss o bajs bland mat, näe, det är inte ok.

  3. Och sen var det ju faktiskt bara vi som åt. De andra borden var ju i princip tomma. Dessutom fanns ju inget skötbord i restauranten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *