Dubbelsemla, födelsedagsblommor och tacosällskap

Efter en knäpptyst och lång natt (vi somnade båda före halv tio och gick upp vid åtta) kände vi oss så utvilade att vi direkt tog tag i tvätten innan det frossades frukost. På vardagarna blir det alltid en snabb och tråkig sådan så då vill jag gärna lyxa lite på helgen med mackor som ska likna cafémackor så mycket det går, överfulla med flera pålägg, grönsaker och keso. Mumma!

Lagom till lunch kom Kajsa och Alexander för att äta lite tacopaj. Med sig hade de fyra semlor (varav två var till mig eftersom vi var tre, Malte räknas inte) och tre (!) buketter med härligt påskgula tulpaner. Jättefina! Jag fyller nämligen år imorgon!

Malte tjöt av lycka när de plingade på dörren vid ankomsten, han älskar när det kommer folk. Att Alexander dessutom visade sig vara en riktig lekmaskin var en jackpot för inte bara Malte utan även mig och Kajsa. Då slapp ju vi! Vi hann sitta och äta och fika riktigt ordentligt innan de åkte hem.

Här på kvällen har mitt problem som behövt lösas varit att jag ville se förra veckans Solsidan. Jag missade det då jag var nere och tränade förra söndagskvällen och inte hade uppfattat att det började redan klockan åtta. Mitt problem är att jag inte kan se på TV4Play på varken dator eller iphone då Malte ska komma och trycka på knappar. Min lösning: jag slängde ner Malte i badbaljan och satte mig sen på toaletten med datorn på skötbordet. Bortsett störande plaskljud i bakgrunden så var det en bra lösning, nu är jag ju ikapp till kvällens avsnitt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *