Duktiga jag.

Så här duktig var jag imorse! Strax efter sju smög jag mig ut ur lägenheten för att ta mig ut på en liten tur utefter strandpromenaden. Något jag verkligen tog med mig från vårt förra besök här 2015 så var det just löpturerna utefter strandpromenaden bort mot Cala Millor. Så härligt att springa utefter vattnet när stan precis börjar vakna upp. Solen har precis stigit upp ur vattnet, caféägarna är ute och moppar serveringarna och motionärerna springer både snabbt och långsamt på platten. För platt är det, RunKeeper berättar om en stigning på ynka två meter under turen. Annat är det i backiga Tyresö 🙂

Ett mål med turen var att jag skulle titta på det här trädet ovan som jag fotade förra gången. Det var så fint hur de hade stagat upp det med en liten ”minimur” under. Tyvärr hade det inte klarat sig, de hade kapat av det i höjd med just den där lilla muren. Kanske kommer det ut nya grenar där sen!

Till kvällen lyckades vi pricka in ett riktigt bottennapp till middag, men det hör ju liksom till. Man testar sig fram. Efteråt fick vi iaf se en väldigt skicklig streetperformer ute på torget, så vi avrundade ändå på topp! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *