DuktigaAlex är i farten

Sådärja! Jag har faktiskt varit nere och tränat en vända. Först fick J åka iväg och när han kom hem blev det min tur. Jag tränar allra helst på förmiddagen (så att det är överstökat) så då får jag passa på på helgen när J är ledig. I veckorna får det bli på kvällarna.

Nu har jag tränat där två gånger och båda gångerna har jag hållit till i den delen som kallas tjejgymet. Eftersom det är öppet dygnet runt och är obemmanat större delen av dygnet känns det rätt bra att man som tjej har tillgång till en egen del och att några läskiga typer inte kan komma in till exempelvis tjejernas omklädningsrum och duschar.

Vad jag då har lagt märke till dessa båda gånger är att det bara har varit jag som har tränat styrka. De andra tjejerna har stått på löpbandet och crosstrainern i typ femtio minuter, sen går de hem. Det kan vara en slump att det har varit så just när jag har varit där, men är inte det bara en typisk tjejgrej?

 

Nej, jag har så lätt att lägga på mig muskler, och det är så fult, så jag vill inte träna styrka…

 

Jag har en bekant som inte ville köra spinning av just den anledningen. Hon ville inte att hennes vader skulle bli för stora! Pööööliiiis! Nu är inte jag i närheten av att vara en expert på fysiska aktiviteter men så lätt är det ju inte att bygga muskler. Och speciellt inte av spinning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *