Eat Sweden – Square

Gomorron! Jag är uppe med tuppen även denna morgon eftersom det är helt omöjligt att sova med öppen mun. Det blir ju så torrt! J sussar dock fortfarande sött.

Vi var som sagt och åt på Square nere i Hammarby igår. Vi tänkte utnyttja den här boken, Eat Sweden,  jag fick i födelsedagspresent, där man får äta på några utvalda resturanger och få en varmrätt gratis. Det var fullsmockat med folk, bara par förstås. Det var mysiga lokaler och servitrisen var jättetrevlig trots att hon nog var väldigt stressad. Maten var väl helt okej. Jag beställde som sagt in en cheeseburgare och den var god, men det blev lite torrt. Jag hade gärna haft mer dressing på eller kanske ketchup, men det vågade jag inte fråga om. Ville inte förolämpa kocken på självaste alla hjärtans dag. J beställde biff black and white och han var väldigt nöjd med den. Vi upptäckte dock att han inte fick med någon tomat- och rödlöksallad som det faktiskt stod i menyn. Konstigt.

Over all så verkade det vara ett helt ok ställe men vi skulle inte åka några omvägar för att komma dit. Det fick ju något extra plus av oss bara för att det ligger på gångavstånd hem.

Ett svar på ”Eat Sweden – Square

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *