Efter bullar kommer träning.

Det var så härligt att vakna imorse, efter två dagars ledighet, och ha ytterligare en dag! Jag har varit så sugen på bullbak så länge och idag kunde jag äntligen slå till. Jag hade ju tid! En plåt vaniljbullar och en plåt kanel – vaniljbullarna finns det bara sex stycken kvar av för de blev så himla goda! Mitt knep är enkelt: grädda alldeles för kort tid. Inte alltid poppis hos alla men en undergräddad bulle, eller bröd för den delen, går alltid hem hos mig. Tungt och mastigt liksom.

Jag har haft en knölig huvudvärk som har kommit och gått ända sedan i torsdags och den har tyvärr gästspelat även idag. Jag vet inte hur många gånger jag avbokat och sedan bokat dagens spinningpass igen men det slutade i alla fall med att jag satt på den där cykeln när klockan slog 16. Jag kände direkt att det var tungt och jag fick erkänna för mig själv att jag faktiskt inte är riktigt kry. Jag körde på i alla fall, men jag tog det lite försiktigt och körde lagom hårt efter förutsättningarna.

Den senaste tiden har det varit glest mellan besöken på Friskis och kosten har heller inte varit den bästa. Det där hänger ju liksom ihop. Och av någon märklig anledning är det enklare att hålla koll på kosten när jag är i ett bra träningsflow. Måste med andra ord in ett sådant fort som attan! Veckans pass är planerade och klara, nu gäller det bara för mig att hålla det också.

20121104-221128.jpg

One thought on “Efter bullar kommer träning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *