Efterkontroll på Södra BB

  

På anlagstavlan/kalendern i vänterummet sitter en nål för varje bebis som fötts under dagen. I rutan för den 16 juli skrev pappa J på den lilla blåa lappen. Då hade vi bestämt oss för att det hade blivit en Malte.

Efter besöket på Södra BB är jag på topphumör. Min barnmorska Lena, som jag har haft ända sen vi var där på första besöket i november, sa allt en nybliven mamma vill höra. Oj, vad smal du har blivit! och Han är väldigt nyfiken och pratar väldigt mycket för att bara vara tolv veckor. Så kanske hon säger till alla men jag tog det ändå till mig!

Jag är så otroligt nöjd med allt bemötande och hjälp vi har fått på Södra BB så jag kommer albsolut att vända mig dit när det är dags för Malte att få ett syskon. Just att man föder på samma ställe som man har gått på mödravården gjorde att jag kände mig väldigt trygg där. Att den barnmorska som jag hade träffat under flera månaders tid kom in och tog hand om oss under det första dygnet efter förlossningen kändes också jättebra. Jag rekommenderar verkligen Södra BB varmt!

One thought on “Efterkontroll på Södra BB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *