Eftermiddag på Listudden

20110418-044827.jpg

Jag och Malte hade verkligen en kanonsöndag som tillbringades utomhus. Det känns verkligen så härligt i hela kroppen att våren och värmen är tillbaka. Det var alltför länge sedan nu!

Efter att ha varit nere i Sickla en sväng och bytt skorna jag köpte på lördagen (storlek 24 var för stort ändå) så tog vi oss ut till Listudden i närheten av Skarpnäck. Det är ett urgulligt kolonilottsområde där jag vid ett tillfälle förirrade mig totalt under en av mina barnvagnspromenader förra året. Det är nämligen jättestort och alldeles fullsmockat med små, söta men ack så lika stugor.

Vi åkte dit för att hälsa på Sofia och Johnny som jobbade på för fullt med att ta hand om trädgården och göra den redo för sommaren. Jag, som inte sysslar med trädgårdsarbete (ännu), kunde lugnt sitta i solen med en kopp kaffe och Kvantums fantastiska kardemummabullar och bara njuta en bra stund tills Malte och Emelie vaknade från sina vilor och ville komma upp och checka läget.

Fasen vad mycket roligare Malte kommer ha när vi bor i hus. Vad smidigt det kommer vara att bara kunna öppna altandörren och låta honom leka, istället för att som nu göra det till ett ”miniprojekt” att ta sig ut allihop så att den lille ska få leka av sig. För Malte älskat verkligen att leka utomhus, speciellt i solsken och när man inte behöver ha så förbaskat mycket kläder på sig.

Emelie och Malte är så himla söta med varandra, och även om Malte säger (med hela sitt väsen) att han inte vill ha hennes kramar så tycker han om henne innerst inne! 🙂 Igår lekte de på ordentligt och följde varandra när de skulle busa med mig. Utsöta!
20110418-045509.jpg

20110418-045018.jpg

20110418-045007.jpg20110418-045029.jpg

One thought on “Eftermiddag på Listudden

  1. Vilken tur att Sarah kommer snart så barnet kan få en snagg, jag såg knappt vem som var vem…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *