En av de sista sommarkvällarna.

20120811-200247.jpg

Det känns som att ikväll är en av de sista sommarkvällarna som tillåter att man sitter ute på altanen. 21 grader visar termometern men själv känner jag att det låter generöst. Jag är inte en av dem som klagar på den här sommarens väder för vi har ingen anledning till det. De gånger det har regnat dagtid kan jag räkna på högst en hand och varmt har det varit. En bastu på vår framsida faktiskt!

Men nu är det nog över. Min kusin Efi och hennes man kommer till Sverige för första gången i veckan så för deras skull hoppas jag att det är fint väder de närmaste två veckorna. Jag vill ju att de ser vårt fantastiska land från dess bästa sida! Men sen, sen får det gärna bli höst. Fram med de varma mysiga tröjorna, värmeljusen och de mustiga köttgrytorna! Mmmmm.

2 thoughts on “En av de sista sommarkvällarna.

  1. Det verkar som att Tyresö har struntat i resten av Stockholms (och övriga Sveriges) tråkväder. Vi har inte haft en enda riktig soldag på våra 34 dagars (hittills) semester. Känn på den du… Fast vi har ju att se fram emot, så mig gör det inte så mycket heller.
    (Såklart har solen skinit, men inte sådär varmt att jag känt för att åka till stranden. Eller så har den skinit där jag inte varit.)

  2. Jag kan säga att den här sommaren har jag verkligen förstått att vi bor långt ut – och långt ut betyder bättre väder. Jag vet inte HUR många gånger jag har tittat in mot stan och bara sett moln. Nåt ska man ju få för de långa bussresorna till jobbet! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *