En bedrift varje gång

20111026-192608.jpg

Jag blir lika imponerad varje kväll. När vi lyckas trolla fram något som inte är typ blodpudding eller fiskbullar. Ok, vi lyckas med det säkert fyra av fem vardagskvällar, att laga riktiga måltider, men varje gång när det dukas av så förvånas jag av att vi lyckades. Att vi hann.

Låter det konstigt? Låter det som något som görs i alla hem och således inte är en bedrift? Kanske, men tanken slår mig ändå varje kväll. Fasen vad grymma vi är, fasen vad vår lilla familjeorganisation är bra!

Idag blev det lövbiffsrullader fyllda med crème bonjour gräslök. En aningens för salt potatismos till det och kokt broccoli och sallad. Jättegott. Jätteduktigt. Småbarnsföräldrar kan!

Nu ska Malte nattas, sen ska jag hälla i mig en kopp te i hopp om att det ska hålla mig vaken till Bron. Bra onsdagkväll!

4 thoughts on “En bedrift varje gång

  1. Ja vet! Men vi har lyckats variera oss ganska mycket den senaste tiden, bravo oss!

  2. Bästa svenskproducerade på länge! SVT på onsdagar. Kolla i på Play, lova det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *